We care!

Bezorgen 

Dagelijks bezorgen wij jullie de leukste Shirt Wanted items. Om dit op zo’n duurzaam mogelijke manier te doen, werken wij samen met GLS. Sinds 2009 wordt de ecologische voetafdruk van GLS beoordeeld. Hierbij wordt gekeken naar de uitstoot, het grondstoffenverbruik en de afvalverwerking. De methode die hiervoor wordt gebruikt voldoet aan de norm van het Greenhouse Gas Protocol. GLS Nederland compenseert en reduceert haar volledige uitstoot met projecten in binnen- en buitenland via de Climate Neutral Group. Op deze manier minimaliseren wij met onze transport de impact op het milieu. 

Personeel

Shirt Wanted bestaat uit een team vol jonge enthousiastelingen met elk hun eigen kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan diversiteit & inclusiviteit op het hoofdkantoor en vinden het belangrijk dat mensen met een beperking ook een goede kans krijgen in de maatschappij. 

Wasvoorschriften 

De t-shirts met tekst en print van Shirt Wanted zijn voorzien van een beschermlaagje om de opdruk langdurig mooi te houden. We raden je aan om de t-shirts altijd eerst een keer te wassen voordat ze in de zon gedragen worden. Op deze manier wordt verkleuring van het beschermlaagje voorkomen. Daarnaast raden wij je aan om altijd het waslabel te volgen, op deze manier zal je kleding het langste mooi blijven. 

Het wassen van je kleding heeft niet alleen impact op de print van de t-shirts, maar ook op het milieu. Een wasmachine en droger gebruiken enorm veel energie. Hoe kouder je wast, hoe minder energie je verbruikt én hoe beter het voor het milieu is. Denk goed na of het echt nodig is om de kleding te wassen. Hoe vaker je een product wast, hoe sneller het item slijt en hoe slechter het voor het milieu is.