Zodra ons distributiecentrum je retourzending heeft ontvangen, ontvang je binnen 10 werkdagen een terugbetaling of een aangepaste Klarna factuur. Heb je na 10 werkdagen nog geen bericht van ons ontvangen? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

Wij doen onze uiterste best om je bestelling in perfecte staat af te leveren. Helaas kan het voorkomen dat jouw bestelling beschadigd tijdens het vervoeren. In dit geval vragen we je direct contact op te nemen met onze klantenservice. We zullen je bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen en zoeken samen met jou naar de beste oplossing.

Ja het is zeker mogelijk om meerdere bestellingen in één pakket te retourneren. Wel is het hierbij van belang dat de retourformulieren bij het pakket worden toegevoegd. Let op! De gehele retourformulieren moeten ingevuld zijn.

Wanneer wij jouw retour hebben ontvangen en verwerkt, wordt je AfterPay factuur aangepast. Je ontvangt dan binnen 24 uur een aangepaste factuur van AfterPay, deze zal aangepast zijn op basis van je retourzending.

Heb je je volledige AfterPay factuur al betaald en uiteindelijk items geretourneerd? Dan ontvang je een terugbetaling van AfterPay zodra wij jouw retour verwerkt hebben.

Shirt Wanted staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen! Heb jij meer dan vijftigduizend volgers op je social media account of blog en wil je graag samenwerken met Shirt Wanted? Dan horen wij graag van je! 

Bij interesse stuur een mailtje naar [email protected]. We zullen je e-mail zo snel mogelijk in behandeling nemen. Het is handig om hierbij een linkje naar jouw Instagram, Facebook account of blog toe te voegen.