Welkom bij Shirt Wanted, hét t-shirt label dat ontstaan is dankzij de passie en liefde voor fashion. Beide ondernemingen worden gerund door power koppel Vincent en Kris. Dankzij hun enorme passie, ambitie en gedrevenheid is Shirt Wanted ontstaan. 

Shirt Wanted lanceert wekelijks de nieuwste items en is koploper als het gaat om het volgen van trends. Shirt Wanted beschikt over een eigen atelier waardoor we volledige controle hebben over het productieproces. Hierdoor kunnen we  snel schakelen en kunnen we continu inspelen op de nieuwste trends. Daarnaast wordt er direct ingespeeld op de klantbehoeften waardoor er geen sprake is van overproductie. Zo kunnen we jou voorzien van de meest trendy items en beperken we onze invloed op de milieubelasting.

Het hoofdkantoor van Shirt Wanted is gevestigd in Schijndel. Het is de perfecte uitvalsbasis waar het gehele productieproces plaatsvindt. Van een eigen atelier voor de productie tot aan een fotostudio om alle items te fotograferen. Alle keuzes worden gemaakt vanuit het oogpunt van Shirt Wanted. Dit betekend dat een goede kwaliteit en prijs altijd voorop staat. 

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste collecties van Shirt Wanted? Vergeet ons dan niet te volgen op Facebook en Instagram!